Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Alena Krejčí 10. 7. 2022
Paní Matoušková má nejen profesionální přístup ale hlavně lidský. Děkuji za vstřícné jednání. Krejčí Alena
Martin Oral 22. 4. 2022
S pani Matouskovou jsem byl velmi spokojen, rychle jednani bez natahovani a perfektni domluva, jak se co domluvilo tak to bylo, muzu vsem jen doporucit.
Andrea Tomečková 17. 4. 2022
Děkuji paní Matoušková za rychlé a příjemné jednání. Všechno proběhlo v pořádku.
Monika Grochálová 10. 4. 2022
Skvělý přístup, komunikace, přímé a příjemné jednání, vše potřebné nám paní Matoušková sdělila, zajistila nebo zjistila. Moc děkujeme za příjemnou spolupráci.
Jakub Luňáček 5. 4. 2022
Opravdu profesionální přístup, skvělá komunikace - vše nám vysvětlila. Není co vytknout
Ester Dominika Cvejnová 22. 8. 2021
Dobrá a rychlá komunikace. Děkujeme za zprostředkování nájmu bytu.
Petr Honec 19. 8. 2021
Děkuji paní Matouškové za vstřícný a profesionální ale zároveň také osobní přístup. Pokud se v průběhu koupě nemovitosti vyskytly komplikace (administrativní náležitosti), vše vyřešila spolu s právním oddělením a koupě nakonec proběhla hladce... Celá transkakce "nevypadne" Bravisu z ruky po zaplacení a přepisu, ale i 3 měsíce po koupi poskytuje podporu v komunikaci s ostatními stranami, distribuční společností atd. Prostě full service. Děkuji moc, s pozdravem Petr Honec
Libor Řádek 12. 8. 2021
Paní Matoušková je nestranný profesionál, dodržující dané slovo. Dotahuje vše do zdárného konce, i když se vyskytnou překážky. Je ochotná a podává relevantní informace i potřebnou součinnost. Během celého procesu jsem se cítil v dobrých rukách. K tomuto závěru jsem došel po prvotní obecné nedůvěře. Jasně doporučuji.
Jakub Šrom 12. 8. 2021
S paní Matouškovou bylo rychlé a příjemné jednání. I přes komplikovanou koupi a prodej několika nemovitostí různých lidí naráz vše proběhlo hladce a bez problémů. Všichni jsme byli spokojeni.
Martin Debs 11. 8. 2021
S paní Matouškovou jsem byl při koupi garáže velice spokojen. Její profesionalita, znalosti, ochota pomoci a lidský přístup mi velice pomohl až ke zdárnému předání klíčů od mé nové nemovitosti. Děkuji Vám a nemohu nic jiného než doporučit.
Přidat referenci